SV Noordeloos voelt zich bestolen in Lexmond

lexmond • Bij het duel tussen Lekvogels en SV Noordeloos was de eindstand van 3-0 al bij rust bereikt. De bezoekers klaagden daarbij over de leidsman. "We voelen ons plat gezegd genaaid", stelde Erwin Verheij. "We speelden in de eerste helft tegen twaalf man. Bij de 2-0 negeert de scheidsrechter onze grensrechter en keurt het buitenspeldoelpunt goed. Aan de 3-0 ging een overtreding vooraf." Het zorgde voor frustratie in zijn ploeg waarbij Art Kruis net voor rust binnen vijf minuten tweemaal geel ontving.

Lekvogels had daar geen boodschap aan en boekte de tweede zege op rij. De eerste twee treffers kwamen op naam van Swen van Dorp waarmee hij zijn seizoenstotaal op elf brengt. "En hij had er nog wel één kunnen maken", wist trainer Ton Delfgou. Ralf van Klij was goed voor de derde goal.

Na rust trachtte SV Noordeloos de schade te beperken. Lekvogels zag de zege geen moment in gevaar komen.