Reformatieavond in Vianen

vianen • De christelijk gereformeerde kerk aan de Schoolstraat in Vianen organiseert samen met de hersteld hervormd kerk aan de Kerkstraat een reformatieavond op woensdagavond 31 oktober. Tijdens deze avond wordt stil gestaan bij het feit dat meer dan 500 jaar geleden in Duitsland de kerkhervorming begon. Sprekers op deze avond zijn dominee M. van der Sluys en dominee R.J. Oomen. Er zal worden gecollecteerd voor de stichting In de Rechte Straat (IRS). De aanvang is 19:30 uur, locatie is de kerk aan de Schoolstraat.


Kinderfeestavond in Everdingen

everdingen • Oranjevereniging Everdingen organiseert op vrijdag 2 november een lampionnenoptocht en een kinderdisco. De deelnemers aan de optocht verzamelen zich om 19:00 uur bij dorpshuis 't Knooppunt in Everdingen, zij lopen onder leiding van muziekvereniging DES een rondje door het dorp. De optocht eindigt weer bij het dorpshuis, waar de limonade klaar staat. En de kinderdisco meteen start. Om 21:00 uur eindigt het feest.


Goudsmid in Hof van Batenstein

vianen • Stichting Welzijn Vianen (SWV) heeft woensdag 7 november goudsmid Tony weer uitgenodigd. Hij repareert in Hof van Batenstein tussen 13:00 en 16:00 uur gouden of zilveren sieraden.