Dubbel gevoel bij Vianen na gelijkspel

vianen • Door een 3-3 gelijkspel tegen 't Vliegdorp blijft Vianen ongeslagen. De tricolores hadden voor rust een overwicht. In de openingsfase misten Jaouad Bouchikhi en Dean Brookman kansen om de score te openen. Vlak daarna profiteerden de bezoekers van een te korte terugspeelbal van Merijn de Bruin: 0-1. Kort voor rust verslikte de Viaanse defensie zich in een vrije trap, die prima werd ingekopt: 0-2. In de eerste minuut van de tweede helft werd Bouchikhi ondersteboven gelopen en Binneveld verzilverde de pingel: 1-2. Niet veel later scoorde Marcel Peters met een schot uit de tweede lijn: 2-2. Na een schot op de lat van Binneveld werd het spel van Vianen slordiger. Op het halve uur tikte Binneveld een voorzet van Bouchikhi van dichtbij in: 3-2. Op zijn beurt miste Bouchikhi een opgelegde kans op 4-2. Dat brak de thuisclub op. Met lange en hoge ballen zaaide 't Vliegdorp onrust en uit een kopbal kwam de ploeg langszij: 3-3. Kort voor tijd had Vianen geluk toen de gasten een strafschop misten.