Nieuwe serie avonden 'Samen (leren) koken'

vianen • Na het succes van het afgelopen seizoen gaat op 25 oktober een nieuwe serie avonden 'Samen (leren) koken' van start. De avonden in De Prenter worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, waaronder een aantal professionele koks.

De avonden zijn bedoeld om eenvoudige gerechten van stampotten, pasta, rijst tot tapas zelfstandig te kunnen maken. Na de gezamenlijke bereiding wordt het lekkers genuttigd. "Mensen die door het verlies van hun partner alleen zijn komen te staan ervaren het vaak als ongezellig om voor zichzelf te koken en om alleen te eten", zegt de organisatie van de Open Huiskamer in een persbericht. "Daarnaast zijn er mensen die zelden of nooit hebben leren koken omdat hun partner dat altijd deed. Speciaal voor deze mensen is samen leren koken een opstapje om wat basiselementen mee te krijgen hoe een lekkere maaltijd te creëren. Bovendien ontmoet men lotgenoten en is het samenzijn in een ontspannen en aangename sfeer."

Kosten

Door ondersteuning van gulle sponsoren bedragen de kosten slechts 7,50 euro per persoon per avond. De kookavonden zijn op de donderdagen 25 oktober, 29 november, 27 december, 31 januari, 28 februari (onder voorbehoud), 28 maart, 18 april en 23 mei. Locatie Open Huiskamer, De Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Yvette Willemse, per e-mail: hycdm.willemse@gmail.com of mobiel: 06-28883864