Wie kocht winnend staatslot in Vianen?

vianen • Bij de Staatsloterijtrekking van 10 oktober is een prijs van 100.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot dat gekocht is bij de Bruna aan Voorstraat 49 in Vianen. Het winnende lotnummer is EF 63197. De gelukkige wordt gevraagd zich te melden bij Staatsloterij. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De Staatsloterij maakt nooit namen van winnaars bekend.


Bijna 1250 euro voor Voedselbank

vianen • De jaarlijkse loterij van de Voedselbank Vianen tijdens de Paardenmarkt heeft 1248,10 euro opgeleverd. Bezoekers die de voedselbank een warm hart toedragen, kochten massaal de loten. De aantrekkelijke prijzen die sponsors voor de loterij hadden geleverd droegen zeker bij aan het enthousiasme van de kopers. Voedselbank Vianen spreekt van een 'geweldig bedrag'. "Hiermee kunnen we weer een tijdje financieel vooruit."


Valtraining

vianen • Vanwege de grote belangstelling start het Rode Kruis weer met de cursus Valtraining Zeker Bewegen 55+. Deelnemers leren veilig vallen en opstaan en bouwen aan zekerheid. De cursus van vijf dagdelen wordt gegeven in de sportschool van Van Zanten aan het Valkenplein op woensdag van 11:00-12:00 uur. Dankzij een bijdrage van het Rode Kruis kost de cursus maar 45 euro. Opgeven kan via info@vianenfysio.nl en bij Thea Schaafsma (0347-372147 of theascha@ziggo.nl).