Brederodes tegen Tricht door diep dal

vianen • Brederodes ging tegen Tricht door een diep dal gegaan. De 7-0 nederlaag zal nog wel even nadreunen.

In de derde minuut scoorde Marijn Bransen de eerste van zijn vijf treffers: 1-0. Brederodes voetbalde met weinig beleving en inzet. Los van kansjes voor Ginuwyne Olf en Joey Balk maakte Tricht de dienst uit. Na ruim een half uur profiteerde Bransen van een te korte terugspeelbal van Tjerk Heestermans: 2-0. Nog voor rust benutte Bransen twee strafschoppen: 4-0.

In de tweede helft was Sander van der Lijn dicht bij de eretreffer, maar de doelman bracht redding. Even later sloeg Bransen voor de laatste keer toe: 5-0. De Viaanse oren werden daarna nóg twee keer gewassen: 7-0. Roubos pakte bovendien zijn tweede gele kaart terwijl Julian van Abcoude direct rood kreeg.

Vianen

Vianen versloeg Patria met 4-2 en is na vier duels nog ongeslagen. Jort Binneveld nam alle Viaanse treffers voor zijn rekening. Voor rust was de thuisclub oppermachtig. Een vroeg doelpunt van Binneveld zorgde voor vertrouwen: 1-0. Er waren net twintig minuten gespeeld toen Binneveld nogmaals twee keer had toegeslagen: 3-0. De thuisclub zat kort op de bal en dwong Patria daardoor vaak te kiezen voor de lange bal. Pal na rust sloeg Binneveld weer toe: 4-0.

Vianen liet zich daarna terug dringen op de eigen helft. Patria verkleinde zijn achterstand halverwege de tweede helft tot 4-1 en maakte er kort voor tijd 4-2 van. Pal daarna kreeg Achim Rabinig zijn tweede gele kaart waardoor Vianen de wedstrijd met tien spelers beëindigde.