Monkey Town zoekt figuranten

leerdam • Monkey Town Leerdam is op zoek naar figuranten voor een fotoshoot in het indoor speelparadijs op vrijdag 2 november. Figuranten moeten tussen de 2 en 12 jaar oud zijn en moeten in de namiddag en de avond beschikbaar zijn. Laurens van Heerde is de fotograaf tijdens de fotoshoot.

"Helaas hebben wij een tekort aan voldoende beeldmateriaal om bijvoorbeeld in te zetten op Facebook, Instagram, onze website en in gedrukte advertenties. Met deze fotoshoot moet dat in een keer opgelost zijn", aldus woordvoerder Micha Reij van Monkey Town Leerdam. Er zijn voor de shoot ruim twintig figuranten nodig waarbij wellicht ook enkele volwassenen in beeld komen.

De fotoshoot start om 17:30, waarbij alle genodigden om maximaal 17:15 aanwezig moeten zijn. Micha Reij: "Een exacte eindtijd aangeven is best lastig omdat we met kinderen werken en het niet te voorspellen is hoe snel de verschillende onderdelen van het klimtoestel gaan. Echter richten wij ons op maximaal 21:30 uur, waarbij de peuters als eerste aan de beurt zijn." Geïnteresseerde ouders kunnen hun kinderen aanmelden door een privébericht te sturen op Facebook: @monkeytownleerdam (let op: er zijn een paar valse Facebook-accounts in omloop). In de aanmelding moeten de naam en leeftijd van het kind of de kinderen staan. Tevens verzoekt Monkey Town Leerdam om een foto bij te voegen van maximaal 4 mb. Ook heeft het indoor speelparadijs een telefoonnummer nodig. Genodigden krijgen per mail of telefonisch bevestiging. Alle andere geïnteresseerden ontvangen geen bericht.

Vragen kunnen gesteld worden via leerdam@monkeytown.eu. "Helaas is er geen vergoeding beschikbaar voor de deelnemers," aldus Micha Reij. "Echter verzorgen wij wel snacks en drinken tijdens de opnamen en hebben we voor de deelnemers nog een leuke verrassing, die we nog niet verklappen." Monkey Town Leerdam is het grootste indoor speelparadijs van Leerdam en is gevestigd aan de Industrieweg 23 te Leerdam. Het is geopend van woensdag tot en met zondag. Voor actuele openingstijden is het raadzaam om de website te checken.


q www.monkeytown.eu/leerdam