Eerste punt voor hardwerkend Brederodes

vianen • Een bij vlagen goed spelend Brederodes behaalde zijn eerste punt door Papendrecht op 2-2 te houden. In de achtste minuut had doelman Roy Rijntjes geen antwoord op de vrije trap van Luuk Roubos, die rechtstreeks in het doel verdween: 1-0. Tegen een strijdvaardige thuisclub hadden de slordig voetballende bezoekers veel overtredingen nodig. Met passes van achteruit probeerden ze hun spitsen Koen Lighaam en Jay Luciano te bereiken. Na een aardige opening vervlakte het duel. Tien minuten voor rust was Luciano te snel voor Bas Doeland, en zijn voorzet werd door Ginuwyne Olf in eigen doel gewerkt: 1-1. Pal na rust kwam Luciano opnieuw door over rechts. De voorzet was op maat en Lighaam roste de bal in de touwen: 1-2. Papendrecht liet zich halverwege de tweede helft weer verrassen door een vrije trap van Joey Balk die bij de tweede paal werd ingekopt door Bowan de Bruin: 2-2. In de laatste fase maakte Papendrecht de dienst uit maar de defensie van de groengelen hield zich goed staande.