Open eettafel in het Oosterlicht

vianen • Alleenstaande Vianezen die het leuk vinden om samen met anderen te eten, zijn donderdag 4 oktober welkom om aan te schuiven bij de open eettafel. Locatie is het Oosterlicht College, de ontvangst is om 17:00 uur. Er is een menu uit drie gangen samengesteld. Deelname kost 7,50 euro. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Dineke Leeuwis via 06-29232016. Mensen die niet goed ter been zijn, kunnen eventueel opgehaald worden.


Projectkoor in aanloop naar kerst

zijderveld • Koor Laudate Dominum richt weer een projectkoor op in aanloop naar de kerstperiode, het koor voert op zaterdag 22 december namelijk een kerstconcert op in de Zijderveldse kerk. Hiervoor zijn zangers welkom om op projectbasis aan te sluiten. De repetities hiervoor beginnen al op maandag 15 oktober, het is de bedoeling om zo'n negen of tien keer te oefenen. Steeds op maandagavond van 20:15 tot 22:00 uur in De Krooshof in Zijderveld. De generale repetitie is op maandag 17 december. Meer informatie is te verkrijgen bij Evert Vink via 0345-642152.


Najaarsconcert in Grote Kerk

vianen • Het Zederiks Christelijk Mannenkoor geeft zaterdag 6 oktober een najaarsconcert in de Grote Kerk in Vianen. Het concert heeft als thema 'Glorie aan de Koning'. Het mannenkoor staat sinds januari 2016 onder leiding van Willem Nijhof, die ook de algehele muzikale leiding heeft van deze avond. Verdere medewerking wordt verleend door: kinderkoor Klein Vogelijn en jeugdkoor Kol Sjofar, beiden onder leiding van Heleen Aalvanger. Dirk Out neemt plaats achter het orgel, Vincent van Dam achter de vleugel en Jan Jaap Nijhof verleent als tenor zijn medewerking. De deuren staan om 19:30 uur open, het concert begint om 20:00 uur. De toegang is gratis.