Open dag bij muziekschool

vianen • Muziekschool Vianen organiseert zaterdag 22 september een open dag. Belangstellenden zijn van 11:00 tot 14:00 uur welkom op de open dag. Locatie is het Oosterlicht College in Vianen. Het muzikale aanbod van de muziekschool is divers: van dwarsfluit tot drums, van gitaar tot trompet en nog heel veel meer muzikaals. Tijdens de open dag kunnen bezoekers onder meer zelf muziekinstrumenten uitproberen en luisteren naar optredens van leerlingen en docenten van de muziekschool. Ook zijn er diverse kortlopende cursussen te volgen voor jong en oud. Over alle cursussen en lessen is informatie verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de website.

q www.muziekschoolvianen.nl


Open lessen Reddingsbrigade

vianen • Reddingsbrigade Vianen organiseert in het kader van de Nationale Sportweek open lessen op woensdag 26 september. Locatie is sportcentrum Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg 1 in Vianen. De jeugd tot en met 10 jaar is om 17:30 uur welkom, de jeugd vanaf 11 jaar om 18:20 uur. Jongeren vanaf 15 jaar mogen om 19:00 uur langskomen. Voor volwassenen zijn er 19:20 uur lessen. De enigste vereiste is dat deelnemers hun zwemdiploma moeten hebben.

q www.reddingsbrigadevianen.nl


Leger des Heils zoekt collectanten

vianen • Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Vianen voor de jaarlijkse collecteweek van maandag 26 november tot en met zaterdag 1 december. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren. Aanmelden kan via de onderstaande website.

q www.legerdesheils.nl/collecte