Avond over optimaal slapen

vianen • Welzijn Vianen organiseert maandag 17 september een eenmalige bijeenkomst voor mensen met slaapproblemen. Trainer Pons Jan Vermeer geeft deze avond uitleg over hoe slaap werkt en geeft bovendien tips om beter in slaap te komen.

Iedereen uit gemeente Vianen is welkom deze avond, die de titel 'Optimaal slapen' draagt. Deelnemers krijgen een algemene uitleg over slaap an sich, maar ook hoe ze aan zichzelf kunnen merken dat ze te weinig nachtrust hebben gehad. Slaaptekort kan effect hebben op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Trainer Pons Jan Vermeer is gespecialiseerd in 'de kwaliteit van menselijke slaap', hij werkt onder meer als weerbaarheidscoach voor topsporters, zoals het Nederlandse mannenhockeyteam en voetballers van Sparta Rotterdam en Feyenoord. Daarnaast is Pons Jan is al 15 jaar coach, trainer en facilitator binnen verschillende branches, onderwijs, politie,?gezondheidszorg en lokale overheden.

Hij geeft tijdens de avond in Vianen ook tips over het ontwikkelen slaaprituelen en hoe mensen zich gedurende de dag al kunnen voorbereiden op een goede nachtrust. Ook het fenomeen 'powernap' komt aan bod.

De avond vindt plaats in gebouw De Prenter en start om 19:15 uur. Deelname kost 5 euro. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk woensdag 12 september een kaartje kopen voor deze avond bij de receptie van Welzijn Vianen in Hof van Batenstein.

Aanmelden via de e-mail is ook mogelijk: geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar mantelzorg@welzijnvianen.nl met daarin de nodige contactgegevens (naam en telefoonnummer). Vervolgens wordt er per mail een factuur toegestuurd. Het bedrag moet voor de bijeenkomst betaald zijn. Meer informatie is te verkrijgen bij Welzijn Vianen via 06-40173088.