Wandeling voor mantelzorgers

vianen • Mantelzorg Vianen organiseert donderdag 30 augustus een wandeling voor mantelzorgers of ex-mantelzorgers. Het uitstapje duurt ongeveer een uur. Het wandeltempo ligt laag, het moet voor deelnemers echt een ontspannende ochtendactiviteit zijn. Er is halverwege een moment voor koffie en thee met wat lekkers ingelast. De wandeling start om 10:30 uur, verzamellocatie is de hoofdingang van Hof van Batenstein in Vianen. Opgeven is niet nodig. Deelname is voor geregistreerde mantelzorgers gratis. Mensen die nog niet bekend zijn bij Mantelzorg Vianen, kunnen zich melden via 0347-374097 of mantelzorg@welzijnvianen.nl.

q www.welzijnvianen.nl


Sollicitatiehulp in de bibliotheek

vianen • Mensen die hulp nodig hebben bij het schrijven van een sollicitatiebrief of het opstellen van een cv, kunnen dinsdag 4 september meedoen met een gratis workshop in Bibliotheek Vianen. Deelnemers krijgen tips om een leuke brief om te stellen voor potentiële werkgevers, ervaren adviseurs van het UWV komen hiervoor naar Vianen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, de workshop is van 10:00 tot 12:00 uur.


Eerste lustrum voor Repair Café

vianen • Het Repair Café is zaterdag 1 september voor het eerst sinds de zomerperiode weer open. En dat is meteen een bijzonder moment: de vrijwilligers vieren het eerste lustrum van het Viaanse Repair Café. Er is voor iedereen een kop koffie of thee met iets lekkers. Bezoekers zijn ook welkom als ze niets te repareren hebben. Het Repair Café is in wijkcentrum Monnikenhof van 09:00 tot 12:00 uur.