Feestmuziek centraal tijdens Reigerpop

vianen • De vierde editie van Reigerpop belooft weer een vrolijk muziekfeest te worden. Met de keuze voor Frans Duijts, Samantha Steenwijk, René Schuurmans en The Darkrover kan het publiek op zaterdagavond 8 september weer helemaal uit z'n dak gaan. Het evenement vindt ook dit keer plaats op het evenemententerrein aan de Kanaalweg.

Het publiek van Reigerpop heeft tijdens de voorbije twee jaren al een mooie reeks artiesten voorbij zien komen. Zoals Dré Hazes, Glennis Grace, Wolter Kroes, Mental Theo en Django Wagner. "Ook dit keer hebben we een knallende line-up", zegt organisator Patric Westland.

Frans Duijts uit Tiel begon ooit zijn carrière als imitator van André Hazes, maar richtte zich later op een eigen zangcarrière. Hij is één van de meest gedraaide Nederpop-artiesten en was in 2014 de eerste winnaar van de Edison Volksmuziek.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is eveneens een graag geziene artiest tijdens muziekevenementen. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend door haar deelnames aan Bloed, Zweet & Tranen (2013) en The Voice of Holland (2017-2018). Ook is ze regelmatig te zien tijdens het Tros muziekfeest.

De nummers van René Schuurmans zijn vrijwel allemaal Nederlandstalig en bevinden zich vooral op het terrein van het levenslied en de carnavalsmuziek. The Darkraver (Old School) is een echte gangmaker. Hij wil van elk optreden een onvergetelijke ervaring maken. Net als tijdens vorige edities is ook dj Patjoo weer van de partij.

Reigerpop begint om 19:00 uur. Organisator Patrick Westland verwacht zo'n 1100 mensen. "Op die dag vindt ook Proef Vianen plaats, maar dat zijn evenementen die elkaar alleen maar versterken." Een groot aantal kaarten is in de voorverkoop al verkocht via Albert Heijn, de hoofdsponsor van het festival. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website


q www.reigerpop.nl