woensdag 11 juli

Goudsmid
13:00-16:00, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) heeft goudsmid Tony weer uitgenodigd. Hij repareert gouden of zilveren sieraden, schoonmaken is ook geen probleem.

Bingo met loterij
19:00, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) organiseert een bingoavond met een loterij waarbij een bon van 25 euro voor De Ponthoeve is te winnen. De zaal is open om 19:00 uur, de bingo begint om 19:30 uur. Deelname kost 3,50 euro inclusief een bingoplankje, koffie of thee en een drankje met een hapje. Deelname aan de loterij kost 1 euro per lot. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

donderdag 12 juli

Bloemschikken
13:30-15:30, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) organiseert een workshop bloemschikken. Deelnemers maken een bloemstukje en mogen dit na afloop meenemen. Deelname kost 7,50 euro. Materiaal is aanwezig, wel moeten deelnemers een mesje en een kniptangetje meenemen. Er is ruimte voor maximaal vijftien personen, dus tijdig opgeven is noodzakelijk. Dit kan tot woensdag 4 juli bij de receptie van de SWV.

donderdag 19 juli

Training mindfulness
19:00, Mindfulcenter, Vianen. MindfulCenter start met een mindfulnesstraining. Mindfulness is bewuster leven in het hier en nu. In acht wekelijkse bijeenkomsten leer je meer stil te staan bij jezelf en hoe je kunt ontsnappen aan de waan van de dag. De training is geschikt voor mensen die minder willen piekeren, meer rust in hun hoofd willen en anders willen leren omgaan met veranderingen, emoties, pijn of stress. MindfulCenter is geaccrediteerd op het hoogste niveau, waardoor deze officieel erkende 8-weekse MBSR-training door diverse zorgverzekeraars wordt vergoed. We starten iedere maand met een nieuwe training. Meer informatie of aanmelden kan via 0347-355500 of via de website www.mindfulcenter.nl

zaterdag 21 juli

Zomermiddagconcert
14:00, Vianen, Grote Kerk. Muziekpodium Grote Kerk Vianen organiseert weer een zomermiddagconcert. Deze keer is Niels Adema, organist in Kampen, uitgenodigd. Hij vormt deze middag een gelegenheidsensemble samen met sopraan Fiona Ellis. Op het programma staan onder meer composities van Bach, Händel, Purcell, Scheidemann en Sweelinck. Het concert begint om 16:00 uur, de kerk is vanaf 14:00 uur open. Toegang is gratis, wel er is een collecte bij de uitgang. Meer informatie is te vinden op de website. www.grotekerkvianen.nl

woensdag 25 juli

Spelmiddag
13:30-15:30, Vianen, Hof van Batenstein. Stichting Welzijn Vianen (SWV) organiseert een spelletjesmiddag. De aanvang is 13:30 uur, entree is 2 euro, inclusief een kop koffie of thee en een drankje met een hapje. Aanmelden is niet nodig.