Inloopochtend over DigiD in bibliotheek

vianen • Wie vragen heeft over het DigiD is zaterdag 30 juni tussen 10:00 en 12:00 uur welkom tijdens de inloopochtend in de Bibliotheek Vianen. Deskundige vrijwilligers helpen graag bij alle vragen rond DigiD. Zoals: hoe vraag ik het aan, waar heb ik het voor nodig en wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben. Bezoekers van het inloopspreekuur kunnen in een veilige omgeving oefenen met hun DigiD of hulp krijgen bij het aanvragen van een nieuwe DigiD. Wie eerst meer informatie wil hebben, kan contact opnemen met Reinoud Jager van de Bibliotheek Lek & IJssel via 06-51997709.


Zomeravondconcert in Zijderveld

zijderveld • Het Zijderveldse koor Laudate Dominum geeft vrijdag 29 juni haar jaarlijkse zomeravondconcert in dorpshuis De Krooshof. Het koor krijgt hulp van christelijk gemengd koor Soli Deo Gloria uit Herwijnen. Er is een afwisselend programma ingestudeerd, met een verrassend slot. Het koor staat onder leiding van Reijco Roseboom. Ook Soli Deo Gloria heeft een aantrekkelijk repertoire voorbereid, dit koor staat onder leiding van Ruben Weverling. Aan het einde van de avond voeren beide koren gezamenlijk een aantal liederen op. De avond begint om 20:00 uur, entree is 5 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2,50 euro.


VOS sluit seizoen met barbecue

regio • Ondernemersclub VOS organiseert donderdag 28 juni weer een barbecue als afsluiting van het seizoen. De activiteit wordt gecombineerd met een bedrijfsbezoek bij D. Woudstra Groen in Rhenoy. De avond begint om 18:00 uur. Voor VOS-leden is deelname gratis. Introducees betalen 25 euro. Aanmelden voor deze avond kan op de website van VOS.

q www.vos-ondernemers.nl