Inschrijven voor avondvierdaagse

vianen • Inschrijven voor de Viaanse avondvierdaagse kan woensdag 13 en donderdag 14 juni op de volgende locaties: sportcentrum Helsdingen en Hof van Batenstein van 19:00 tot 20:30 uur. En bij winkelcentrum Lijnbaan van 19:00 tot 23:00 uur. Deelname kost 3,50 euro voor 65plussers en kinderen onder de 17 jaar. Deelnemers van 18 tot en met 64 jaar betalen 4 euro per persoon. Inschrijving op het veld is ook mogelijk op maandag 18 juni (de startdag van de avondvierdaagse) van 17:30 tot 18:30 uur, maar dan is het wel 1 euro duurder.


Hendericks even minder zichtbaar

regio • Martin Hendericks zal wegens ziekte de komende tijd minder zichtbaar - en vooral op de achtergrond werkzaam - zijn. De meeste taken worden overgenomen door de collega's Machteld Detmers en Desirée Huis in 't Veld - Heinink.

Martin: "In mijn vak word je vaak geconfronteerd met ziekte en nu ben ik zelf aan de beurt. Onlangs is bij mij, na aanhoudende vermoeidheidsklachten en onverklaarbare pijntjes, en gelukkig adequaat handelen van mijn huisarts, de diagnose lymfeklierkanker vastgesteld. En dan weet je even niet wat je overkomt. Omdat er tientallen verschillende vormen van lymfekanker zijn, moeten de komende weken eerst alle onderzoeken zijn afgerond om de juiste behandeling op te kunnen starten."

Totdat Martin weer helemaal terug is draait het bedrijf gewoon door, in de komende periode neemt de rest van het team de uitvaartwerkzaamheden over. Bij een melding van overlijden kan gewoon het gebruikelijke telefoonnummer worden gebeld.

"Ik ben diep geraakt door de kaartjes, berichtjes en bloemen die ik al heb mogen ontvangen. Ik wil iedereen via deze weg dan ook al enorm bedanken voor het medeleven, dit doet mij erg goed in een toch enorm onzekere situatie."