Draaiavond in het teken van barbecue

zijderveld • In De Krooshof vindt zaterdag 9 juni een draaiavond plaats. Met een lootje van 0,50 euro is een eerste of tweede prijs te winnen. Als prijzen zijn er allerlei barbecuebenodigdheden te winnen. Er is ook een schiettent aanwezig. Bovendien kunnen bezoekers ook meedoen met een gratis hoofdprijs. De zaal gaat open om 20:00 uur, het draaien begint om 20:30 uur. Aan het einde van de avond wordt de winnaar van een terrasverwarmer getrokken.


Samen eten in vakantiesfeer

vianen • Alleenstaanden Vianezen zijn woensdag 13 juni weer welkom in de huiskamer van De Prenter voor een gezamenlijke maaltijd. Er kunnen maximaal 20 gasten mee-eten. Deelname kost 7 euro, inclusief een drankje. Er staat steeds een andere keuken centraal, deze keer gaat het om de 'vakantiekeuken'. De activiteit begint om 17:30 uur. Deelnemers moeten wel op tijd reserveren, dit kan bij De Wijkwinkel via 0347-344365 of openhuiskamer@welzijnvianen.nl.


Boekspot Hagestein naar De Biezen

hagestein • De Boekspot in Hagestein is sinds kort niet meer te vinden bij firma Chr. de Leeuw maar in dorpshuis De Biezen. Hier kan iedereen terecht voor het lenen van boeken. Er zijn nu ook kinderboeken. De boeken staan vooraan in de hal. Lenen kan tijdens de openingstijden van De Biezen: maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 23:00 uur, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 0:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur.