Dubbele cijfers voor hockeydames

vianen • De hockeydames van MHC Vianen boekten zondag een monsterzege in de thuisewedstrijd tegen Rijnvliet. Het werd maar liefst 11-0. Al snel kwam Vianen op voorsprong door mooi samenspel richting de goal, afgemaakt door Fleur Vlietstra. Ondanks de warme temperatuur had Vianen een paar mooie treffers en ging met een stand van 5-0 de rust in.

Na de rust hield Vianen de voorsprong vast. De wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van de tegenpartij. Zo ontstonden mooie uitgespeelde velddoelpunten van onder andere Iris Klein Gebbink en Lobke Gresnight. Baukje van den Heuvel haalde nog een punt binnen met een mooie cornervariant. Ten slotte volgde twee vlekkeloze ballen in het doel van Noor Gatsonides. Het team was erg tevreden over de wedstrijd. En natuurlijk vooral over de uitslag. De dames van MHC Vianen wisten drie punten te pakken. Op zondag 3 juni vanaf 12:00 uur spelen de Viaanse hockeydames een thuiswedstrijd tegen het eerste damesteam van Haaskamp.