SC Everstein geeft goals makkelijk weg

hei- en Boeicop • Na een 0-1 ruststand heeft SC Everstein zijn meerdere moeten erkennen in HSSC '61: 3-1. De thuisclub was dreigend vanuit de omschakeling, terwijl de gasten voetballend meer in hun mars hadden. Na een half uurtje gaf Simon van Zante een hoge voorzet op Robbie de Roos, die prima raak kopte: 0-1. Ook de thuisclub kreeg kansjes, maar doelman Ricardo de Keijzer hoefde slechts één keer in actie te komen. In de tiende minuut van de tweede helft ging de defensie van SC Everstein echter flink in de fout. Na een vrije trap van Arwin van Soest kopte Bas Scheenhart de bal bij de tweede paal ongehinderd in: 1-1. Vier minuten later kwam een verre uittrap van de doelman terecht bij Floris Kool. Mede door een gebrek aan communicatie tussen Klaas Hazendonk en Erik Bergshoeff kon hij meters maken en de bal over De Keijzer in het doel schieten: 2-1. Nadat Sander Bergshoeff een dot van een kans op de gelijkmaker had gemist maakte Frank de Goeij er, na balverlies op het middenveld, in blessuretijd 3-1 van.