Inloopconcerten

everdingen • Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, zijn er in de Petrus en Pauluskerk te Everdingen diverse optredens van amateurmusici te beluisteren.

Deze concerten vinden plaats om 11:00, 12:00 en 13:00 uur, tijdens de rommelmarkt van de kerk, en zijn vrij toegankelijk. Als eerste spelen fluitist Conrad Hoogenboom en pianist Robert Jansen. Zij hebben een prachtig programma samengesteld met werken van Schubert, Bach, Poulenc en Piazzolla.

Om 12:00 uur treedt een fluitduo op, bestaande uit Evelyne van Andel en Nadja Plekenpol. Dit duo laat onder meer de Pavane van Gabriël Fauré horen. Leerlingen van de Muziekschool Vianen laten van zich horen in het laatste concert van die dag, dat om 13:00 uur begint. Juliëtte Vleeming en Maureen Bergmans spelen werken van Veracini en Rieding op viool, Sharon den Braber voert diverse werken op gitaar uit. Daarna spelen fluitisten Sietske Benschop en Suzanne van der Linden, die onlangs de derde prijs behaalden op het Benelux Fluitconcours. De leerlingen worden op piano begeleid door Marilou Krouwel. Meer informatie is te verkrijgen via m.krouwel@casema.nl.