SC Everstein pakt zege bij OSM '75

maarssen • In de wedstrijd tussen OSM '75 en SC Everstein gebeurde zó weinig dat het eerste halve uur beter niet gespeeld had hoeven worden. Beide teams konden de bal niet in eigen gelederen houden, en eigenlijk bakten ze er helemaal niets van. De thuisclub had wat meer balbezit, maar miste de rust en de kwaliteit om de ruimte te benutten. Kort voor rust schoten de roodwitten voor het eerst op het vijandelijke doel, en het schot van Jently Lemmer verdween zo waar tussen de palen: 0-1.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. Halverwege de tweede helft werd Robbie de Roos, in een kansloze situatie, met twee armen vastgehouden door de doelman van OSM '75. Die actie leverde SC Everstein een strafschop op die door Simon van Zante werd verzilverd: 0-2. De thuisclub schoof een derde spits naar voren en in de counter kregen de gasten nog de beste mogelijkheden.

Diep in blessuretijd werd het, na een aanval door het centrum waarbij de defensie van SC Everstein er niet goed uitzag, toch nog 1-2.