Hockeydames winnen met dubbele cijfers

vianen • Na de afgelaste wedstrijd van vorige week tegen Culemborg traden de hockeydames van Vianen afgelopen zondag aan tegen HC Rijnvliet. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd hebben de dames samen met coach Max Gatsonides de afspraken en de tactiek nog eens goed doorgenomen. En dat had effect, evenals al de lessen die waren geleerd tijdens de trainingen. Vianen kwam als een speer uit de startblokken. Gelijk in de eerste minuut scoorde Vianen de eerste goal en er volgde in de minuten daarna een ware doelpuntenregen. Hierdoor stond er tijdens de rust al een 7-0 voorsprong op het scorebord. Na de rust zakten de Viaanse dames een beetje in, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook in deze fase van de wedstrijd kreeg men weinig weerstand van Rijnvliet. Er vielen nog drie doelpunten. Vianen liet gedurende de gehele middag een prima samenspel zien. De wedstrijd eindigde in een 10-0 eindstand. Door deze eclatante overwinning klimt het team naar een mooie derde plaats op de ranglijst.