Gezocht: talent voor Vianen on Stage

vianen • SCATO en 4 Dance Studio's organiseren zaterdag 10 maart weer de talentenshow Vianen on Stage. Het belooft een memorabele editie te worden, want de show vindt voor het laatste keer plaats in theater De Stadshof. Om er een fantastische 'afsluiter' van te maken, is de organisatie nog steeds op zoek naar talent in de breedste zin van het woord. Alle talenten zijn welkom: van zangers en dansers tot goochelaars en muzikanten. Alle leeftijden zijn welkom. De act mag maximaal 5 minuten duren en ook met maximaal vijf personen worden uitgevoerd (in overleg eventueel met meer). Inschrijven is nog steeds mogelij via vianenonstage@hotmail.com of info@4dancestudios.nl. Tickets voor Vianen on Stage zijn te koop bij dansstudio 4 Dance Studio's vanaf maandag 5 maart en de dag zelf aan de deur kunnen kaarten gekocht worden. Entreekaartje kost 6 euro.


Creatieve ochtend in De Krooshof

zijderveld • In dorpshuis De Krooshof vindt woensdagmorgen 7 maart een creatieve ochtend plaats. Deze keer kunnen deelnemers van 10:00 tot 12:00 uur een lentestuk maken. Deelname kost 12,50 euro. Opgeven voor deze activiteit kan tot donderdag 1 maart via ontmoetingscentrum@uitzijderveld.nl of 06-81567164. Mensen zijn overigens ook welkom voor een potje sjoelen of een bakje koffie.


Voorjaarsconcert in De Biezen

hagestein • Muziekvereniging Excelsior Hagestein geeft zaterdag 7 april een voorjaarsconcert in dorpshuis De Biezen. Nummers uit bekende musicals vormen deze keer de rode draad in het optreden. Het leerlingenorkest Viva Musica onder leiding van Marilou Krouwel opent de avond, zij brengt onder meer het nummer 'Do Re Mi' uit The Sound of Music ten gehore. Daarbij wordt de zang verzorgd door jeugdkoor Shaï uit Vianen. Muziekvereniging Excelsior onder leiding van Dirk van Mourik vervolgt het programma en laat bezoekers genieten van muziek uit onder meer de musicals 'Elisabeth' en 'Les Miserables'. De vocale ondersteuning wordt verzorgd door Olga Klein en Robert Schutrups. De avond begint om 20:00 uur. Entree is 5 euro.