Meedoen aan Expeditie Robinson

vianen • Vianees Mark van den Heuvel wil dolgraag meedoen aan het tv-programma Expeditie Robinson. Nodig: zoveel mogelijk stemmen. Niet-bekende Nederlanders kunnen namelijk ook meedoen aan het populaire programma door een filmpje van zichzelf in te sturen en hiermee zoveel mogelijk stemmen te vergaren. En oh ja: in het filmpje moeten ze twee minuten ergens aan hangen. Het filmpje van Mark van den Heuvel is via onderstaande link te zien.

q expeditierobinson.nl/profiel/72


Proefles weerbaarheid

vianen • Team Sportservice Vianen organiseert woensdag 7 maart samen met Kind- en Tienertraining een gratis proefles zelfverdediging en weerbaarheid voor kinderen uit groep 7 en 8. De leerlingen krijgen praktische lessen hoe ze beter voor zichzelf op kunnen komen en om kunnen gaan met lastige situaties. De proefles wordt gegeven bij Sportschool Sport en Bewegen. De proefles voor meiden is van 15:00 tot 16:00 uur en voor jongens van 16:00 tot 17:00 uur. Opgeven kan via info@vandenbrekeltrainingen.nl. Als de proefles bevalt, kunnen kinderen zich opgeven voor een betaalde cursus van tien lessen. Deze start maandag 19 maart.


PWS bakt pannenkoeken

lexmond • In het kader van de Nationale Pannenkoekdag op vrijdag 16 maart nodigen de kinderen van de Prinses Wilhelminaschool (PWS) de ouderen van Lexmond uit om een pannenkoek te komen eten op school. Inloop vanaf 13:00 uur, start pannenkoeken eten om 13:15 uur. Het is om 14:45 uur afgelopen.