Spitsenduo van SC Everstein vlamt niet

everdingen • Na drie zeges op rij bleef SC Everstein tegen DOSC steken op een gelijkspel: 0-0. De roodwitten startten voortvarend. Met een vrije trap, die via keeper Imco van Elk en de lat over het doel verdween, was Sander Bergshoeff het dichtst bij een doelpunt. Zodra SC Everstein ten aanval trok kropen de gasten in hun schulp. Robbie de Roos (zie foto) en Simon van Zante hadden SC Everstein al na drie kwartier in veilige haven moeten schieten, maar de spitsen hadden hun dag niet. Kort voor rust werd een treffer van DOSC wegens buitenspel geannuleerd. In de tweede helft had DOSC enkele tactische aanpassingen gedaan waardoor in elk geval rechterspits Guillermo Ooft aan banden werd gelegd. SC Everstein voetbalde slordig en onrustig. DE bezoekers hadden een overwicht maar waren aanvallend onmachtig. Nadat Van Zante een vrije kans had gemist kreeg DOSC twee kansen op rij. Dankzij moeizame reddingen van keeper Ricardo de Keijzer namen de gasten niet alsnog drie punten mee naar Den Dolder.