Vijfde Beursvloer Vianen in gemeentehuis

vianen • Vereniging Bedrijven Vianen en Omgeving (VBVO), de Ondernemersvereniging Vianen (OVV), gemeente Vianen, Stichting Welzijn Vianen (SWV) en Zorgspectrum organiseert donderdag 22 maart weer Beursvloer Vianen.

Beursvloer Vianen beleeft dit jaar haar vijfde editie. Op het evenement ontmoeten bedrijven, zzp-ers, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en overheden elkaar. De sfeer is informeel en dynamisch. Het doel is heel simpel: het maken van een match. Deze afspraken met gesloten buidels hebben betrekking op de uitwisseling van menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten of creativiteit. Het is de bedoeling dat organisaties elkaar allebei verder kunnen helpen, waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Handel dus, maar dan wel zonder geld.

Matches

Zo werd in 2017 door Makro Vianen en Toneelroute Vianen een deal gesloten. De groothandel zorgde voor een lunch voor de vrijwilligers van het evenement. En vervolgens heeft de leiding van Toneelroute Vianen een workshop presenteren verzorgd voor medewerkers van de Makro.

Een andere match van een eerdere editie van Beursvloer Vianen werd gesloten tussen harmonieorkest Excelsior Vianen en Van der Scheur Logistiek. Het bedrijf bood aan de kosten voor het aanschaf van een muziekstuk te dekken, als tegenprestatie kreeg Van der Scheur Logistiek een vermelding in het programmaboekje van het kerstconcert en het Brederodeconcert van Excelsior.

Nog meer succesvolle matches zijn te vinden op de website van het evenement, waar ook veel meer informatie over de werking van Beursvloer Vianen is te vinden. Bovendien kunnen organisaties zich hier ook inschrijven. Beursvloer Vianen is dit jaar op donderdag 22 maart van 17:00 tot 19:00 uur in het Viaanse gemeentehuis aan de Voorstraat.


q www.beursvloervianen.nl