Praxis neemt Formido over

vianen • Bouwmarkt Praxis heeft in goed overleg de Viaanse vestiging van de Formido overgenomen. De communicatieafdeling van de Praxis laat weten dat de winkel eind april open zal gaan als Praxis. Tot die tijd blijft de winkel gewoon als Formido open voor alle klanten.


Survivallen op vakantiebijbelweek

vianen • De derde editie van de Viaanse vakantiebijbelweek heeft als thema 'Survival'. De kinderen kan dus ook echt survivalspullen maken en misschien zelfs wel gebruiken. De vakantiebijbelweek vindt plaats van dinsdag 27 februari tot en met donderdag 1 maart, alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom vanaf 10:00 uur. De activiteiten duren tot 12:15 uur, locatie is basisschool De Rank.

q www.vbwvianen.nl


Amnesty zoekt collectanten

vianen • Mensenrechtenorganisatie Amnesty International zoekt in Vianen nog collectanten voor haar landelijke collecteweek. Er zijn vooral vrijwilligers nodig voor Zijderveld, Everdingen,Hoef en Haag en Hagestein en de Viaanse wijken Amaliastein, Monnikenhof en Hogeland. De collecteweek is van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart. Aanmelden als collectanten kan via 020-6264436 of de onderstaande website.

q www.amnesty.nl/collecte