• Winkelmanager Michiel Middendorp en Adriana.
• Winkelmanager Michiel Middendorp en Adriana. Foto: Dick Aanen

Beste regionale Gall & Gall in Vianen

vianen • De Gall & Gall in Vianen is voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste winkel van deze slijterijketen in de regio.

"Onze medewerkers verdienen daarvoor een groot compliment", zegt winkelmanager Michiel Middendorp trots. "Gall & Gall-winkels zijn eigenlijk overal wel een beetje hetzelfde, met dezelfde uitstraling en dezelfde kwaliteit. Maar juist ons personeel maakt het verschil." Bij Gall & Gall Vianen werken drie vrouwen en drie mannen. Middendorp: "Er is gelukkig weinig verloop. Klanten worden altijd correct behandeld. Onze personeelsleden zijn vriendelijk tegen de klanten, zijn oprecht geïnteresseerd in hun wensen en hebben bovendien kennis van het product. Ook goed dat er in ons team een jonger iemand meedraait, die precies op de hoogte is van wat er bij de Viaanse jeugd leeft. Dat is erg belangrijk." Volgens Middendorp zijn Vianezen hele loyale klanten. "Het leuke is dat ze ons ook echt iets gunnen." Net als alle andere Gall & Gallwinkels beschikt ook de locatie Vianen over een breed assortiment. "De kwaliteit is goed en we hanteren altijd een eerlijke prijs."

Onderdeel van de wedstrijd is dat de winkel wordt bezocht door een mystery guest. "Voor de jury is heel belangrijk hoe wij omgaan met ons alcoholbeleid, bijvoorbeeld dat er geen alcohol wordt verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Wij gaan daar heel verantwoordelijk mee om." De Gall & Gall-winkel in Vianen gaat samen met twaalf andere regionale winnaars op voor de landelijke finale op dinsdag 17 april. "Vorig jaar zaten we helaas niet bij de eerste drie. Hopelijk gaat dat dit jaar wel lukken. En dat zou toch wel een prachtige prestatie zijn voor een winkel met relatief zo weinig winkeloppervlakte."