Proeven aan Viaanse sporten

vianen • Bij veel inwoners van gemeente Vianen ploft woensdag 24 januari de krant 'Vianen Beweegt' op de mat. Hierin staat een divers aanbod van sport- en beweegactiviteiten waarmee zij vanaf februari vijf weken kennis kunnen maken. Dit jaar is er voor het eerst aanbod uit alle kernen van de gemeente. Voor 15 euro leren deelnemers de betreffende activiteit en de aanbieder en haar leden kennen. Er is keuze uit tal van activiteiten: van fitness en hardlopen tot mediteren en yoga. De sporten zijn bedoeld voor alle volwassenen vanaf 18 jaar. Aanmelden kan via de website. Daar is de krant 'Vianen Beweegt' ook digitaal in te zien.

q www.teamsportservice.nl/Vianen


Benefietconcert van Gideon

regio • De in Hei- en Boeicop ontstane zang- en muziekgroep Gideon organiseert in samenwerking met zendingsorganisatie New Tribes Mission op zaterdag 27 januari een benefietavond in de hervormde kerk in Noordeloos. Naast Gideon verlenen ook Johan Barten (orgel) en Nanne Groot (appèlwoord) medewerking. De toegang is vrij. De aanvang is 19:30 uur. De kerk aan de Kerkstraat 3c gaat open om 19:00 uur en de toegang is vrij.


'Lexmondse Kwis' in Huis Het Bosch

lexmond • Oranjevereniging Het Vaderland Getrouwe uit Lexmond organiseert vrijdag 23 februari de 'Lexmondse Kwis'. Teams van minimaal vijf en maximaal tien personen mogen aanschuiven. Inschrijfgeld per team is 10 euro, te betalen bij het ophalen van het 'kwisboek'. Dit schrijven omvat alle informatie over de quiz, maar vooral ook: de vragen. Het boek ophalen kan op vrijdag 23 februari vanaf 18:30 uur in de foyer van Huis Het Bosch. Inleveren moet om 23:30 uur. De oranjevereniging maakt de uitslag bekend op zaterdag 7 april, tijdens een extra feest in Huis Het Bosch. Kaarten voor deze avond gaan in februari in de verkoop. Aanmelden voor de quiz kan via email naar bestuur@oranjevereniging-lexmond.nl. In de email vermelden: voor- en achternaam, teamnaam en het adres van de teamlocatie tijdens de quiz.

q www.oranjevereniging-lexmond.nl