Maandelijks uitje voor mantelzorgers

vianen • Steunpunt Mantelzorg Vianen start het jaar met een nieuwe maandelijkse activiteit voor mensen die voor een zieke naaste zorgen. Elke laatste donderdagmiddag van de maand kunnen deze mantelzorgers in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen om de batterij weer op te laden.

Te denken valt aan: samen wandelen, het maken van een fietstocht, een expositie bezoeken of een uitgebreid koffie-uurtje. Vrijwilligsters van Het Steunpunt Mantelzorg Vianen geven iedere maand een andere invulling aan de middag. Uiteraard zijn mantelzorgers daarin ook vrij om aan te geven wat men leuk vindt om te doen of waar behoefte aan is. Iets zelf organiseren mag ook.

De eerste bijeenkomst is op donderdag 25 januari, dit is een nieuwjaarsbijeenkomst, aanvang is 14:00 uur. Locatie is het grand café van Hof van Batenstein. Mantelzorgers worden verwelkomd door vrijwilligsters Ria, Liesbeth en Henny met lekkere hapjes en een drankje. Deze hapjes en en het eerste drankje is voor mantelzorgers gratis. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 15:30 uur.

Mantelzorgers die nog niet ingeschreven staan bij Het Steunpunt Mantelzorg Vianen, moeten eerst contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Vianen via 0347-374097 of mantelzorg@welzijnvianen.nl. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg Vianen is ook op de website te vinden.


q welzijnvianen.nl/steunpunt-mantelzorg