• Giorgos Konstantinou voor zijn nieuwe winkel op De Korf.
• Giorgos Konstantinou voor zijn nieuwe winkel op De Korf. Foto: Floris Bakker

Eigenaar Atlas Computers blij met vernieuwd winkelcentrum De Korf

'Ze komen hier straks graag shoppen'

krimpen a/d ijssel • De eigenaar is druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. "Wij hebben zóveel artikelen dat je wel even bezig bent om alles een plek te geven. Maar het komt goed!" Zijn zaak zit op De Korf, het verouderde winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel dat momenteel een grondige verbouwing ondergaat. Als één van de eerste winkels kon Atlas Computers 'over' naar een nieuw pand.

Voor de opening eind oktober moest er nog een hoop gebeuren. "De hele verbouwing heeft ruim twee maanden geduurd", zegt Konstantinou. "Er zit nieuwe verlichting en verwarming in, de muren zijn geverfd en er is een nieuw toiletblok geplaatst. Daarna zijn we begonnen met het inrichten van de winkel."

Aantrekkelijk winkelcentrum

Na drie verhuizingen in drie jaar tijd blijft Atlas Computers de komende jaren 'zitten waar het zit'. Konstantinou: "Over een paar maanden is De Korf omgetoverd tot een fris, modern en aantrekkelijk winkelcentrum waar bezoekers uit Krimpen en ver daarbuiten graag komen shoppen. Mooi dat wij er onderdeel van zijn."

Atlas Computers is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en licht gebruikte pc's, laptops en tablets. Ook is er een groot assortiment cartridges, toners, adapters en allerlei randapparatuur verkrijgbaar. Wie zijn of haar smartphone wil laten repareren (vervangen glas of accu, hulp bij waterschade) kan eveneens langskomen bij de computerzaak.

Oplosbaar

Daarnaast doet Atlas Computers aan onderhoud en verhelpt het serviceteam snel en vakkundig allerlei computerproblemen. Konstantinou: "In 99 procent van de gevallen kunnen we onze klanten van dienst zijn. Vrijwel elk probleem is oplosbaar, zeg ik altijd."

Toch komen veel computerbezitters pas in de winkel als hun pc of laptop het al 'begeven' heeft. "Beter is om al langs te komen op het moment dat de apparatuur wat minder soepel loopt. In dat geval weten we het apparaat weer snel in uitstekende conditie te krijgen."

Hij wil computerbezitters waarschuwen dat Windows 7 vanaf januari volgend jaar niet langer wordt ondersteund door Microsoft. "Het is daarom aan te raden Windows 10 te installeren op je pc of laptop."

In dertien jaar tijd heeft Atlas Computers een goede naam opgebouwd, vooral door mond-tot-mondreclame. "We hebben veel tevreden klanten", weet Konstantinou. "Op Facebook krijgen we een mooie waardering van 4,8 van het maximum van 5. Daar zijn we uiteraard heel blij mee."        

q www.atlascomputers.nl

Floris Bakker