• Ronald Smink en Victor van Es.
• Ronald Smink en Victor van Es. Foto: PR

Prijswinnende comedians in De Tuyter

krimpen a/d ijssel • In De Tuyter in Krimpen aan den IJssel verzorgen zaterdag 30 november de stand-up comedians Victor van Es en Ronald Smink een voorstelling.

Ronald Smink komt uit Joure, een plaats waar weinig is te beleven. Dus staart hij naar het plafond en laat zijn gedachten de vrije loop. Dit levert koffers vol absurdistisch materiaal op en die in combinatie met fysieke gebaren en Friese tongval, Ronald tot een karakter op het podium maken. Hij maakt ook deel uit van de Comedy Explosion van het Comedy Theater in Amsterdam. In 2007 won hij zowel de publieks- als de juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Hokje

Victor van Es is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor mooi vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte. Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. In 2016 was hij finalist van het Cameretten Festival.

De voorstelling in De Tuyter begint 20.30 uur. Kaarten (inclusief één consumptie) kosten 15 euro per stuk en zijn te reserveren via onderstaande website of door te bellen of whatsappen met: 06-22640541. Aan de deur is de prijs 17,50 euro per kaart.

q www.cwpkrimpen.nl