• Stefanie de Zeeuw en Merel de Graaf van Boetiek115.
• Stefanie de Zeeuw en Merel de Graaf van Boetiek115. Foto: wijntjesfotografie.nl

Boetiek115 een deurtje verder

krimpen a/d ijssel • Boetiek115 opende begin deze maand de deur van hun nieuwe winkel op winkelcentrum de Korf in Krimpen aan den IJssel.

"Het is eigenlijk al vanaf de opening razend druk", vertelt Stefanie de Zeeuw. "We krijgen zoveel positieve reacties van onze klanten, echt superleuk!" Stefanie en haar compagnon Merel de Graaf zijn blij met hun nieuwe winkelpand dat qua oppervlak bijna twee keer zo groot is. "We hebben nu alle ruimte om onze collectie goed te presenteren", zegt Merel. "Dat is mooi, want die is uitgebreid met nieuwe merken zoals Harper&Yve, Sisterspoint en Y.A.S. Ook hebben we schoenen van de merken Bronx en DWRS toegevoegd aan onze collectie."

Er is, voorafgaand van de opening van de winkel, veel werk verricht. "Het pand werd casco opgeleverd, dus we moesten echt alles aanpakken", aldus Stefanie. "We hebben veel zelf gedaan, met hulp van de ouders van Merel, Petra en John Haans. Nu het klaar is, zijn we ontzettend blij met het eind resultaat. Het is precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden, maar dan eigenlijk nog mooier…" Merel is sinds 1 oktober mede-eigenaar van Boetiek115. "Merel werkte vroeger als 16-jarige bij mij in de winkel. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. De verhuizing naar dit nieuwe pand was een mooie kans om een deel van de winkel over te dragen en mede-eigenaar te worden."

Ouders

Stefanie is blij met de verbouwing die de Korf ondergaat. "Boetiek115 zit hier al veertig jaar. Twintig jaar geleden heb ik de winkel van mijn ouders overgenomen en sindsdien is er weinig veranderd aan het winkelcentrum. De laatste jaren liep er nog altijd veel volk, maar de Korf was wel wat gedateerd. Dat van der Vorm Vastgoed het winkelgebied nu vernieuwd is gewoon hartstikke goed. De Korf is over een paar maanden een winkelcentrum waar klanten uit heel de Krimpenerwaard graag zullen gaan winkelen."

Naast een nieuwe winkel is Boetiek115 volgens Merel ook veel actiever op social media. "We laten dagelijks onze nieuwe items zien die binnen komen, je kunt ons volgen op Facebook en Instagram."