• Marco Heijkoop van Discus Vonk Diervoeders.
• Marco Heijkoop van Discus Vonk Diervoeders. Foto: Jan Timmer

'Gezondheid van uw dier op één'

krimpen a/d ijssel • Als je je huisdier het beste gunt, dan kun je niet om Discus Vonk Diervoeders heen.

In de druk bezochte zaak op winkelcentrum De Korf kun je niet alleen terecht voor een groot assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden, je krijgt er ook gedegen advies.

Discus Vonk Diervoeders op De Korf geldt als een allround winkel met een diepgaande specialisatie in benches, hondenpuzzels, hondenmanden, hondenkussens, hondenspeelgoed en een breed scala aan accessoires. Ook beschikt eigenaar Marco Heijkoop over een even diepe als brede kennis van honden- en kattenvoeding. "Wij bieden in zijn algemeenheid producten aan die één grote gemene deler hebben: ze dragen bij aan de gezondheid van het huisdier. Een fitte hond voelt zich prettiger en laat ook zijn of haar baasje gelukkig zijn. Vandaar dat je bij ons alleen terecht kunt voor voedingsproducten die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Al naar gelang de behoeften van het huisdier geven wij daarin adviezen. Dat geldt ook voor onze nieuwe lijn in veterinaire hondenvoeding. Veel problemen zijn met de juiste kennis én de goede producten gemakkelijk te voorkomen of te verhelpen, bijvoorbeeld als het gaat om honden met allergie, artrose, nier-, lever- of maag-darm problemen. Dat is één van de verklaringen waarom we hier over klandizie niet te klagen hebben. We zorgen goed voor mens en dier."


Drie winkels

Discus Vonk Diervoeders werd ooit opgericht door de moeder van Marco Heijkoop. In de Krimpenerwaard beschikt het bedrijf over drie winkels, één op winkelcentrum De Korf, één op winkelcentrum Crimpenhof en één in hartje Krimpen aan de Lek. Marco is blij dat De Korf een grote renovatie/vernieuwing ondergaat. "Je ziet hier echt iets moois ontstaan", stelt hij enthousiast vast. "En eerlijk gezegd had dit winkelcentrum dat ook wel nodig. Ik verheug me er op hoe het straks wordt. Mooie winkels, nieuwe ondernemers ook. Echt uitnodigend."


Jan Timmer