• Wendy van den Meiracker in de nieuwe winkel van Kruidvat.
• Wendy van den Meiracker in de nieuwe winkel van Kruidvat. Foto: Jan Timmer

Kruidvat: het voordeel van De Korf

krimpen a/d ijssel • In de oude, in de huidige én in de nieuwe setting van winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel is de Kruidvat een niet weg te denken publiekstrekker. Wendy van den Meiracker is filiaalmanager van de drukbezochte vestiging.

"We zijn met Kruidvat op 31 juli verhuisd naar onze nieuwe winkel hier", vertelt Wendy. "Een fijne plek waar we net iets meer ruimte hebben dan in de vorige situatie. Dat uit zich onder meer in wat bredere looppaden. Voor de rest is er niet veel veranderd. We zijn nog 'steeds verrassend, altijd voordelig' op het gebied van drogisterijartikelen, verzorgingsproducten (voor mannen, vrouwen en kinderen), schoonmaakartikelen, cosmetica en geuren, textiel, snoep en speelgoed. Kruidvat komt voortdurend met acties waarbij de klant spectaculair extra voordeel kan scoren. Dat is sowieso een reden waarom er veel mensen naar ons filiaal komen. Daarnaast bieden we onze klanten een prettige winkelsfeer met onze goede uitstraling en ons vriendelijke medewerkersteam."

Uitstraling

Als filiaalmanager draagt Wendy van den Meiracker de verantwoordelijkheid over de uitstraling van de winkel en zorgt ze er voor dat de personeelsleden plezier hebben in het werk. "Daarnaast ben ik achter de schermen actief met alle zaken die nodig zijn om het filiaal goed te laten functioneren. Ik heb veel plezier in mijn werk. Oké, het is even wat hectischer vanwege de verbouwing van het winkelcentrum, maar ik besef ook dat we er iets heel moois voor terug krijgen straks. De vernieuwde Korf blinkt straks uit in diversiteit. Van mooie supermarkten, Kruidvat en Action tot en met leuke speciaalzaken. Kortom: er is voor iedereen een goede reden om juist in De Korf te komen winkelen!"

"Zelf werk ik hier met enorm veel plezier. Dat heeft te maken met de sfeer. Ik heb eerder in een Kruidvat-filiaal in Rotterdam gestaan. Niks mis mee hoor, maar een dorp vind ik toch net even wat leuker. Er gaat voor mij niets boven Krimpen!"


Jan Timmer