Autobedrijf Ad van den Bos groeit door na overname

krimpen a/d ijssel • Met de overname van Autoservice Tiendweg breidt het klantenbestand van Autobedrijf Ad van den Bos uit Krimpen aan den IJssel flink uit.

"Eigenaar Jasper Dammers van Autoservice Tiendweg vond het tijd voor een nieuwe uitdaging", vertelt Ad van den Bos. "Hij benaderde ons met de vraag of wij de goede zorg voor zijn klanten over willen nemen. Zijn bedrijf heeft namelijk in grote lijnen dezelfde werkwijze als ons bedrijf. Ook bij ons ben je geen kenteken, maar gewoon klant."


Diverse klanten zijn inmiddels binnengelopen om kennis te maken, in het bedrijf rond te kijken en een kopje koffie te drinken. Ad zegt dit prettig te vinden, "Het is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met de klant. Die laat zijn of haar auto tenslotte voor APK, reparatie of onderhoud bij ons achter. Dan moet je er op kunnen vertrouwen dat wij daar zorgvuldig mee omgaan. Ons motto is niet voor niets: 'Behandel een klant, zoals je zelf behandeld wilt worden'."


Kentekenloket

Naast de overname is Ad van den Bos druk geweest met het inrichten van een kentekenloket. Ad van den Bos: "Voorheen konden particulieren voor het overschrijven van een kenteken alleen langs bij een vestiging van PostNL. Daar is nu een andere mogelijkheid bij gekomen. Als je een auto, motor, camper of ander voertuig op je naam wilt zetten, kun je dus bij ons terecht. Wij hebben het enige kentekenloket van Krimpen aan den IJssel. Wie een kenteken laat overschrijven, krijgt gratis een 10-puntencheck voor zijn of haar voertuig."


Overigens heeft Ad van den Bos zelf ook een groot aanbod van betaalbare occasions. Hij levert tevens nieuwe auto's. "Samen met de klant zoeken wij graag uit wat het beste bij hem of haar past. Bij APK, onderhoud, reparatie, aircoservice of schadereparatie krijgen klanten -in overleg- gratis een leenauto of (elektrische) fiets tot hun beschikking. Ook is er de mogelijkheid om thuisgebracht te worden. Voor wie liever wil wachten, is er gratis koffie of thee. En klanten mogen uiteraard gebruik maken van onze gratis WiFi."

Autobedrijf Ad van den Bos is gevestigd aan de Van Utrechtweg 79-81 in Krimpen aan den IJssel. Nieuwe klanten zijn welkom. Voor een afspraak kan gebeld worden naar: 0180-769114 of stuur een e-mail naar: info@autobedrijfadvandenbos.nl.


q www.autobedrijfadvandenbos.nl