Muziek workshopdag

krimpen a/d ijssel • Op initiatief van Muziekschool Krimpen en Stichting Huismuziek Krimpenerwaard is er zaterdag 16 november een workshopdag in De Tuyter. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan iedereen die de basisvaardigheden van zijn of haar instrument beheerst, meedoen aan allerlei workshops. Er is een aanbod van vier workshops waaruit deelnemers er twee kunnen kiezen. Het gaat om: 'Speel Klezmer' (Coen Wolfgram), 'Improviseer jazz' (Jacques Verhagen), 'Reis naar de Balkan' (Radomir Vasiljevic) en 'Meet de Beatles' (Michel Lammers). Deelname kost 30 euro, inclusief lunch en afsluitende borrel. Leerlingen van de Muziekschool Krimpen en leden van Huismuziek Krimpenerwaard krijgen 5 euro korting. Inschrijven kan nog tot 18 oktober.

q www.muziekschoolkrimpen.nl


Oranje Nassau stelt jeugdraad in

lekkerkerk • Met de oprichting van een jeugdraad wil de Lekkerkerkse Oranjevereniging Oranje Nassau de jeugd betrekken bij de organisatie van Koningsdag. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar is er op de nationale feestdag weinig te doen in het dorp. De raad krijgt een eigen budget om een activiteit op Koningsdag te organiseren. Jongeren kunnen zich aanmelden bij Ard van der Wouden: woudenard@hotmail.com of via de Facebook van Oranje Nassau.


Papierinzameling

krimpen a/d lek • Door ziekte een een gebrek aan vrijwilligers stopt Stichting Seniorenactiviteiten Dertienhuizen met het inzamelen van oud papier in Krimpen aan de Lek. De opslagcontainer zal vanaf 14 oktober niet meer aanwezig zijn op de parkeerplaats van sporthal De Walvis.