• De heer en mevrouw Hofs bij hun Ford Fiësta.
• De heer en mevrouw Hofs bij hun Ford Fiësta. Foto: wijntjesfotografie.nl

Echtpaar Hofs wint gloednieuwe auto

krimpen a/d ijssel • Een grote verrassing voor de heer en mevrouw Hofs uit Krimpen aan den IJssel. Het echtpaar won zaterdag de hoofdprijs van de Scan & Win-actie van winkelcentrum Crimpenhof: een gloednieuwe Ford Fiësta!

"We waren helemaal verbaasd", laat de heer Hofs in een reactie weten. "Maar het is uiteraard hartstikke leuk, een mooie meevaller." Heel toevallig rijdt hij al enkele jaren in een Ford Fiësta. "Die is zes jaar oud en heeft 140.000 kilometer op de teller staan. We dachten er al over een nieuwe auto aan te schaffen. Dat hoeft nu dus niet meer. We moeten alleen nog onze oude Fiësta zien te verkopen, maar dat gaat wel lukken." De nieuwe auto staat overigens nog niet voor de deur. "Daarvoor moet een kenteken worden aangevraagd. Als het goed is staat -ie vrijdag klaar bij de garage."

Druk

De heer en mevrouw Hofs deden met een flink aantal vouchers mee aan de actie. Vorige week woensdag liep de heer Hofs naar het Van Vlietplein om ze te scannen. "Het was telkens ontzettend druk, er stond elke dag wel een rij voor de scanzuil. Daarom ben ik er heel vroeg naar toe gelopen, om er maar 'vanaf' te zijn. Ik zag toen al dat we bij de 100 deelnemers zaten die kans maakten om de auto te winnen. Dat je 'm dan uiteindelijk écht wint is natuurlijk heel mooi."

De actie Scan & Win ging eind september van start. Klanten kregen bij iedere aankoop (bij één van de ondernemers van de Crimpenhof) een scanvoucher. Hiermee maakten ze kans op mooie prijzen. In totaal hadden de winkeliers van het Krimpense winkelcentrum zo'n tweeduizend prijzen beschikbaar gesteld.


q www.crimpenhof.nl