Donatie voor 't Regiokoor

lekkerkerk • Veel blije gezichten tijdens de repetitie van 't Regiokoor maandag in Amicitia in Lekkerkerk. Bram Hofman reikte als vertegenwoordiger van Rabobank Krimpenerwaard een cheque van 1.000 euro uit aan voorzitter Bert Lammens. Van het geld gaat het koor een autocue kopen. met de aanschaf van de autocue kunnen de vertrouwde muziekmappen de kast in. Leden kunnen voortaan de tekst lezen op het tv-scherm. Het zal nog even duren voordat de autocue daadwerkelijk gebruikt gaat worden, want het gehele repertoire van zo'n 140 nummers moet nog worden ingevoerd.


Collectanten gezocht

krimpen a/d ijssel • Alzheimer Nederland is op zoek naar collectanten in Krimpen aan den IJssel. De opbrengst van deze collecte laat al enkele jaren een stijgende lijn zien. Toch zijn er nog veel straten waar niet wordt gecollecteerd. Wie mee wil doen, kan zich opgeven als collectant door een mail te sturen naar: AlzheimerNederlandKrimpen@gmail.com.

KOM BRIDGEN

Het bridgeseizoen in Krimpen aan den IJssel is begin september weer van start gegaan en zoals elk jaar aan het begin van ieder nieuw seizoen worden de bridgeclubs geconfronteerd met een teruggang van het aantal leden.

Oorzaak is o.a. de vergrijzing (zoals in de rest van de maatschappij), het ouder worden wat de nodige gezondheidsproblemen met zich mee brengt en leden zich hierdoor genoodzaakt zien op te moeten zeggen.

De bridgeclubs zijn derhalve naarstig op zoek naar nieuwe leden. Raakt u uitgewerkt en zoekt u een leuke vrije tijdsbesteding denk er dan ook eens over na om te gaan bridgen.

Voor 3 Bridgeclubs in het bijzonder doe ik dan ook een oproep hiervan lid te worden, t.w.

B.C. Gouden Regen, hier wordt wekelijks (in de Gouden Regen) van september tot mei op de donderdagmiddag gespeeld;

B.C. Vrij Spel, zij spelen wekelijks (in de Pannekoe) op vrijdagmiddag ook van september tot mei en ten slotte

B.C. Sans Rancune, die spelen eenmaal in de 2 weken (in De Sperwer) op vrijdagavond ook van september tot mei.

Vooral B.C. Gouden Regen is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Hier is plaats voor zeker 10 nieuwe leden.

B.C. Vrij Spel speelt op de vrijdagmiddag in De Pannekoe, hier is plaats voor ca 6 a 8 nieuwe leden.

En ook bij B.C. Sans Rancune verwelkomt men graag nog enkele nieuwe leden.

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat laat het mij weten.

Ook bridgers die reeds lid zijn van een andere club en soms meer keer in de week willen gaan spelen zijn van harte welkom.

Voor nadere inlichtingen neem contact op met P.W. 't Hart, tel.: 0618678877.