• De goodiebag en alle cadeautjes.
• De goodiebag en alle cadeautjes. Foto: OCL

Goodiebag vullen in Lekkerkerk

lekkerkerk • Je eigen goodiebag vullen. Het kan tijdens het tweedaagse lifestyle event van de Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL) dat op vrijdag 27 en zaterdag 28 september gaat plaatsvinden.

Klanten krijgen op de vrijdagavond in elke deelnemende winkel een hapje en een drankje aangeboden. Tevens ontvangen zij bij hun aankoop een goodiebag - een bedrukte herbruikbare tas - die ze gedurende het event kunnen vullen met allerlei leuke hebbedingetjes. "Als klanten iets kopen bij één van onze leden, krijgen ze een leuk cadeautje", legt OCL-bestuurslid Susanne de Geus uit. "Zo ligt er bij de fietsenwinkel een lampensetje klaar, ontvang je bij Flirt Fashion een nagelvijltje en krijg je bij tankstation Esso de Boezem een zakje autodrop. Hoe meer je shopt, hoe meer cadeautjes je krijgt."

Rode loper

De zaterdag staat Lekkerkerk in het teken van de mode. Met mooi weer wordt er een rode loper uitgerold op het winkelcentrum. Daarop staan paspoppen die door modezaken uit het dorp worden aangekleed. "Het is een soort etalage", aldus De Geus. "Winkeliers laten allerlei mode-items zien uit hun najaarscollectie. Dus wie benieuwd is naar de laatste fashiontrends, moet zeker even komen kijken."