• Ron Norder.
• Ron Norder. Foto: Jan Timmer

RonnoR: nieuw pand, vertrouwde service

lekkerkerk • Een nieuw pand, vertrouwde service. RonnoR Hypotheken en Verzekeringen is verhuisd naar een nieuw kantoor. Sinds kort is de onderneming van Ron Norder te vinden in het Business Center Lekkerkerk aan de Twijnstraweg 30 op bedrijventerrein Lekkerkerk.

Norder begon RonnoR in 2017 met een achtergrond van 22 jaar ervaring in hypotheken en verzekeringen, opgedaan in een functie in loondienst. "Het was het goede moment om voor mezelf te beginnen", vertelt hij. "Om de simpele reden dat veel mensen juist in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt, behoefte hebben aan een adviseur die zijn expertise met service en persoonlijke aandacht combineert en maatwerk levert."

RonnoR is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen er terecht voor hun inboedelverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, recreatieverzekering/doorlopende reis- en rechtsbijstandverzekering, overlijdensrisicoverzekering en uitvaartverzekering. Bedrijven en zzp'ers worden door RonnoR op maat bediend als het gaat om een op hun situatie toegesneden: gebouwenverzekering, inventaris- en goederenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, bedrijfsschadeverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ook voor mensen die een huis willen kopen, kan een bezoek aan RonnoR erg nuttig zijn. "Wij doen zaken met vrijwel alle hypotheekverstrekkers", vertelt Ron Norder. "En voor alle duidelijkheid: daarin handelen we geheel onafhankelijk, dus in het belang van de klant. Zijn of haar situatie en wensen zijn bepalend, waarbij ik uiteraard scherp in de gaten houd dat de hypotheek blijvend bij de klant past, ook als er onverwachte dingen gebeuren. Dat ik op die manier te werk ga, geeft mensen rust. En dat is precies de bedoeling. Het mooie is dat steeds particulieren en bedrijven die persoonlijke aanpak waarderen en een beroep op RonnoR doen. Ze weten bovendien dat ik altijd aanspreekbaar ben en mijn kantoor voor iedereen open staat. Kortere lijnen bestaan niet! Zo wil ik werken en met RonnoR bewijs ik dat het nog altijd kán."

Een afspraak met RonnoR loont zeker ook de moeite voor mensen die nu nog elders verzekerd zijn en willen laten controleren of hun verzekeringen nog actueel zijn én aansluiten bij hun huidige of toekomstige situatie. "Sommige verzekeringen zijn voorzien van onderdelen waar de verzekerde niets aan heeft of nooit gebruik van zal maken", weet Ron Norder uit ervaring. "Als je die 'franje' er af haalt en nuttige onderdelen actualiseert, win je aan kwaliteit en ben je in veel gevallen nog goedkoper uit ook. Kom gerust je polissen checken bij RonnoR. Ik neem er alle tijd voor en het kost niets."