Oogcafé in Krimpen

krimpen a/d ijssel • Tijdens het Oogcafé op woensdag 1 mei krijgen bezoekers meer informatie over de activiteiten van de Oogvereniging. Deze organisatie biedt aan mensen met een oogaandoening een platform voor informatie over veelvoorkomende en zeldzame oogaandoeningen. Tevens geeft de vereniging informatie over leven en werken met een visuele beperking. De Oogvereniging zet zich daarnaast in voor de belangen van mensen met een oogaandoening. Het Oogcafé vindt plaats tussen 13.30 en 15.30 uur op Oranjesingel 1 in Krimpen aan den IJssel. Meer informatie: bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.


Opbrengst Lifestyle Spring Market

krimpen a/d ijssel • De Lifestyle Spring Market die Lionsclub Domaine des Dames op zaterdag 13 april organiseerde heeft 6.300 euro opgebracht. Een groot deel van de opbrengst is voor Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren. Ook het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel, waar het evenement werd gehouden, kreeg een gift.


Ajax-Spurs op groot scherm

gouda • Beide wedstrijden die Ajax in de halve finale van de Champions League speelt, zijn op groot doek te zien in Cinema Gouda. Op dinsdag 30 april speelt Ajax op het nieuwe White Hart Lane de heenwedstrijd, waarna op woensdag 8 mei de Spurs naar de Johan Cruijff Arena komen. "Eigenlijk wilden we de kwartfinales van Ajax, tegen Juventus, ook al vertonen', zegt Nina Angkotta. pr-medewerkster van Cinema Gouda). "We kregen echter niet op tijd groen licht van de UEFA, nu wel." Cinema Gouda is gevestigd aan de Burgemeester Jamessingel 25.

q www.cinemagouda.nl