• Korzien de Jong: sinds kort actief met Bijzonder Uniek.
• Korzien de Jong: sinds kort actief met Bijzonder Uniek. Foto: Jan Timmer

Vind jezelf terug met Bijzonder Uniek

ouderkerk a/d ijssel • Moeite hebben met het stellen van grenzen (ook emotionele), vastlopen in vriendschappen, je onbegrepen voelen. Wie daarmee te kampen heeft, kan baat hebben bij de behandelingen van Korzien de Jong.

De Ouderkerkse startte de voorbije winter met haar op Bijbelse principes en creatieve therapie geschoeide coachingspraktijk 'Bijzonder Uniek' en wist sindsdien al een aantal cliënten zo te helpen dat rust, vrede en passie terugkeerden in hun leven. "Ik werk met de TotalBalance-behandelmethode, een traject van tien tot vijftien sessies waarin ik samen met de cliënt de weg naar herstel bewandel. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Zelf heb ik ook een periode in mijn leven gehad waarin mijn geluk ver te zoeken was. Het lukte me maar niet om zelfstandig tot herstel te komen. Ik kwam in die zeven jaar niet meer aan mezelf toe, wist iet meer waar mijn grenzen lagen. Dat leidde uiteindelijk tot een lange burn-out en uiteindelijk het besef dat ik met Gods liefde en genade vanuit therapie uit mijn dal kon klimmen. Hij geeft ons als individuen en als unieke mensen geschapen, ieder met zijn of haar eigen mogelijkheden, gaven en talenten. Als je het zicht daarop bent kwijtgeraakt doordat je te ver van je eigen ik bent af komen te staan, is er als je dat zelf erkent én er iets aan wilt doen, hulp mogelijk. In het traject gaan we aan de slag vanuit drie vragen: Wie ben ik? Wie was ik? en Wie zou ik willen zijn? Vanuit de antwoorden gaan we bouwen aan iets moois. Het eindresultaat is dat iemand die hier de deur uitgaat, vanuit rust en balans een goed fundament heeft op weg naar een leven waarin je persoonlijke kwaliteiten, gaven en talenten ertoe leiden dat je kunt groeien en bloeien tot eer van Hem."

"Tegen iedereen die zich herkent in het verhaal van 'vastzitten in jezelf' zou ik willen zeggen: blijf niet zitten met je droevige situatie en neem contact met me op. Je zult ontdekken dat er altijd mogelijkheden zijn om op een goede en fijne manier verder te gaan en te weten dat je erkend, geliefd en gezegend bent." Wie meer wil weten over Bijzonder Uniek kan kijken op de website: www.bijzonderuniek.nl en via de site contact opnemen met Korzien de Jong.