Nieuw: mobiel kantoor 'De Onderlingen'

regio • De Onderlingen, de coöperatieve verzekeraar voor de Lopiker- en Krimpenerwaard, heeft besloten de dienstverlening extra toegankelijk te maken met een mobiel kantoor.

Naast de bestaande kantoren in Lekkerkerk, Benschop en Schoonhoven kunnen leden voortaan op gezette tijden terecht op locaties waar De Onderlingen (nog) geen kantoor heeft. Het mobiele kantoor is uitgerust met een spreekkamer, toilet en zelfs een invalidenlift. Het mobiele kantoor is in ieder geval wekelijks te bezoeken op de volgende dagen, tijden en locaties: maandag van 10.00 tot 15.00 uur in Alblasserdam (markt bij AH); woensdag van 10.00 tot 15.00 uur in Oudewater (markt tegenover de Hema) en op donderdag van 10.00 tot 14.00 uur in Bergambacht (eveneens op de markt). Daarnaast wordt het mobiele kantoor de komende tijd waar mogelijk ingezet bij evenementen in de regio.

Volgens Corrine de Ruijter, algemeen directeur bij De Onderlingen, onderstreept het mobiele kantoor een belangrijke waarde van De Onderlingen, zeker in deze tijd: "Wij zijn een verzekeraar met hart voor de regio. Daarom kiezen we er bewust voor om in die regio ook zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Met drie kantoren waar mensen altijd binnen kunnen lopen. En nu dus ook met een mobiel kantoor waarmee we leden bedienen die zelf wat minder mobiel zijn of verder van onze bestaande kantoren af wonen." Om invulling te geven aan de personele bezetting van het mobiele kantoor worden medewerkers van de 'vaste' kantoren ingezet. Als gevolg hiervan zijn twee van deze vestigingen voortaan één dag in de week gesloten. Dit geldt voor kantoor Schoonhoven (voortaan op dinsdag gesloten) en kantoor Benschop (voortaan op donderdag gesloten). Beide kantoren zijn op de sluitingsdagen wel telefonisch en via mail bereikbaar.

De geschiedenis van De Onderlingen begon al in 1897, met de oprichting van een zelfstandige brandverzekeraar voor de regio. Tot op de dag van vandaag is De Onderlingen een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. In de vestigingen in Schoonhoven en Benschop is ook de Regiobank gevestigd.