Nominatie voor Amicitia Events & Meetings uit Lekkerkerk

lekkerkerk • Amicitia Events & Meetings is in de categorie 'Beste binnen trouwlocatie van Nederland' genomineerd voor het RTL 4-programma 'De Beste van Nederland'.

In het televisieprogramma worden ondernemers uitgedaagd om een leuke, persoonlijke en opvallende vlog te maken in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. In de vlog van Amicitia Events & Meetings is er, samen met lokale ondernemers en partners - Spaay Fotografie, Kapsalon Hairstyle, Bloemen van der Graaf, Het Suikerhuys en DDD Entertainment - getracht de beleving van een trouwdag in beeld te brengen.

Op zaterdag 16 maart wordt de sprookjesachtige trouwspecial op RTL 4 uitgezonden om 17.00 uur en na de uitzending zijn de vlogs terug te kijken via RTL XL. Op zondag 17 maart om 15.00 uur en maandag 1 april om 15.30 uur volgen daarnaast nog herhalingen van het programma. Sinds vrijdag 12.00 uur kan er gestemd worden via de poll op de website van 'De Beste van Nederland'. De poll sluit op maandag 22 april om 12.00 uur. De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekendgemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van het programma. Het is niet de eerste keer dat Krimpenerwaardse onderneming meedoet aan het programma. In 2018 was Hotel & Restaurant de Arendshoeve in Bergambacht één van de genomineerden. Zij maakten kans op de titel 'Beste trouwlocatie van Nederland' en eindigden uiteindelijk op de derde plaats in deze verkiezing.


q www.debestevannederland.tv