Koningsmarkt

krimpen a/d lek • Stichting Krak en scouting Admiraal de Ruyter houden ook dit jaar weer een koningsmarkt in Krimpen aan de Lek. Deze vindt plaats op zaterdag 27 april van 9.00 tot 14.00 op het marktplein. De scouting regelt de rommelmarkt, er zijn oldtimers te bezichtigen en er is ook een mogelijkheid om zelf spullen te verkopen. Het gaat niet om een vrijmarkt. Voor volwassenen is een kleedje 5 euro, voor kinderen is deelname wel gratis. Als een kleedje niet voldoende is, is er ook een mogelijkheid om een kraam bij stichting Krak te huren. Deze zijn twee meter breed en kosten 25 euro. Voor informatie of het huren: secretaris.krak@gmail.com.


Actiedag

krimpen a/d lek • Jeugdclubs in Krimpen aan de Lek houden op zaterdag 23 maart hun jaarlijkse actiedag. Ze gaan tussen 09.30 en 14.30 uur auto's wassen en koek verkopen op het marktplein. Iedereen is welkom om langs te komen. De opbrengst van de actiedag gaat voor een deel naar sponsorkind Denis die Tanzania woont. Het andere deel is bestemd voor Nacht Zonder Dak, een actie die wordt gehouden om (straat)jongerenprojecten van stichting Tear te ondersteunen.


Soep met stokbrood

lekkerkerk • In voorbereiding op Pasen worden er in de Ichthuskerk in Lekkerkerk vanaf eind deze maand soberheidsmaaltijden geserveerd. Het gaat om soep met stokbrood. Deelnemers hoeven niets te betalen, maar er gaat wel een collectebus rond om een bijdrage in te doen. De opbrengst is dit jaar bestemd voor een project van de World Servants waar jongeren uit de Krimpenerwaard aan meedoen. Zij komen hierover ook vertellen. Iedereen is op dinsdag 19 en 26 maart en 2 en 9 april vanaf 18.00 uur welkom om aan te schuiven.