Verkoop woningen Tentweg Stolwijk

stolwijk • Aan de Tentweg in Stolwijk worden in totaal 22 woningen gebouwd. Fase 1 van het nieuwbouwproject gaat op zaterdag 9 maart in de verkoop.

Het nieuwbouwplan Tentweg is ontwikkeld door Stevast Baas & Groen uit Capelle aan den IJssel en biedt een gevarieerd woonprogramma. Fase 1 van het project bestaat uit elf woningen, verdeeld over drie verschillende woningtypen: rijwoningen, twee-onder-één kap villa's en vrijstaande villa's.


Het nieuwbouwplan wordt volgens Stevast Baas & Groen ruim opgezet en alle woningen zijn gesitueerd aan het water: 'Dit betekent dat bewoners dagelijks kunnen genieten van het uitzicht over het open polderlandschap. De ligging van de woningen aan de Tentweg is ideaal: via de uitvalswegen rijd je eenvoudig richting Gouda, Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven.'

Geen gasaansluiting

De woningen worden uitgevoerd met een EPC van 0 en hebben geen gasaansluiting. Om dit te realiseren worden de woningen op het gebied van duurzaamheid volgens de laatste inzichten ingericht. Zaterdag 9 maart van 11.00 tot 13.00 uur start de verkoop van de woningen van het project Tentweg Stolwijk in De Nieuwe Polderkamer, aan het Dorpsplein 7 te Stolwijk. Belangstellenden kunnen zich dan inschrijven voor een woning.

Informatie is reeds beschikbaar op onderstaande website. Daar kan ook het contactformulier worden ingevuld waardoor men op de hoogte wordt gehouden van de verdere ontwikkelingen van het nieuwbouwproject.


q www.tentwegstolwijk.nl