• Dirk van der Kooij en Frank Groenen in de opslagruimte.
• Dirk van der Kooij en Frank Groenen in de opslagruimte. Foto: Floris Bakker

Groeiende behoefte aan opslagruimte in Krimpen en omgeving

Uitbreiding Selfstorage Stormpolder

krimpen a/d ijssel • Met de 30 extra boxen die de afgelopen weken zijn opgeleverd, is het totaal aantal ruimtes van de opslagverhuurder uit Krimpen aan den IJssel gegroeid naar 115. "Die bevinden zich allemaal op de begane grond", legt Dirk van der Kooij uit. "Er liggen ook al plannen klaar om op de bovenverdieping boxen te bouwen. Klanten kunnen die ruimtes via een lift bereiken."
Van der Kooij begon in september 2017 met Selfstorage Stormpolder. Het verhuren van opslagruimtes vloeide voort uit de activiteiten van het transportbedrijf dat hij runt. "Naast transport bieden wij ook op- en overslag van goederen. Toen één van onze grote klanten besloot een eigen opslag te bouwen in Moerdijk, hadden we plots heel veel ruimte over. In een brainwave kwam ik op het idee om opslagboxen te realiseren, om te verhuren aan zowel particulieren als kleine ondernemers."

Behoefte

Zijn plan bleek een schot in de roos. In Krimpen aan den IJssel en omgeving was direct veel interesse in de opslagboxen. Van der Kooij wordt in zijn werk ondersteund door Frank Groenen. Die merkt dat Selfstorage Stormpolder nog lang niet is uitgegroeid. "De behoefte aan tijdelijke opslagruimte is groot. Hoe dat komt? Als je gaat verbouwen of verhuizen, ontstaat soms de noodzaak om spullen tijdelijk buitenshuis op te slaan. Als je hier in de buurt woont, kom je al gauw bij ons terecht."

En die klanten komen van steeds verder, zelfs vanuit Capelle en Rotterdam. "De Algerabrug vormt geen belemmering", zegt Groenen. "Krimpen is wat dorpser en dat vinden mensen wel prettig. Ze kunnen ervan uitgaan dat hun spullen hier veilig zijn opgeslagen." Hij wijst op de camerabeveiliging. "Niemand komt hier ongezien binnen." Via een toegangscode heeft de klant toegang tot de opslagruimte. Die is zeven dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur te bereiken.


Flexibel

Selfstorage Stormpolder verhuurt opslagruimtes variërend van 4 tot 40 kuub. Het bedrijf hanteert marktconforme prijzen en een opzegtermijn van 15 dagen. Van der Kooij: "De box huur je voor minimaal een maand. Verder zijn we erg flexibel, iets dat klanten ook erg prettig vinden. Als ze bijvoorbeeld twijfelen tussen een box van 9 of 12 kuub, mogen ze zelf 'ontdekken' hoeveel ruimte ze nodig hebben. Kunnen ze hun goederen kwijt in een box van 9 kuub, dan huren ze die box. Daar doen we niet moeilijk over."

Via een online contactformulier kan er een aanvraag worden ingediend. "Wij nemen dan contact op om het één en ander te bespreken. Je kunt altijd even komen kijken of de box groot genoeg is voor de spullen die je op wilt slaan. Pas na het bezoek beslis je of je 'm neemt of niet."


Meer informatie: 0180-221733 of e-mail: info@selfstoragestormpolder.nl.


q www.selfstoragestormpolder.nl