Truckrun gaat door

krimpenerwaard • De Truckrun in de Krimpenerwaard gaat door. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de vergunningen rond te krijgen. En dat is gelukt.

Johan Goudriaan maakte zaterdag het goede nieuws bekend via RTV Krimpenerwaard. "Ik ben zo blij als een klein kind. Op zaterdag15 juni gaat het gebeuren", stelt een opgelaten organisator. "We zaten toch wel een beetje in spanning, want zonder vergunning kan het tenslotte niet doorgaan. Nu is het ook makkelijker voor de volgende jaren. Alles staat op papier en we weten hoe te handelen." Op verzoek van het hoogheemraadschap moest in de route nog wel een kleine wijziging worden doorgevoerd. Volgende maand is er via de Facebookpagina van de organisatie de mogelijkheid voor chauffeurs om zich in te schrijven voor het evenement. Johan Goudriaan: "De inschrijvingen lopen van maart tot april. Daarna gaan we selecteren en starten we met vijftig auto's. We willen klein beginnen, omdat het voor ons als organisatie ook allemaal nieuw is." Op de vraag of zich wel genoeg chauffeurs zullen aanmelden is Johan Goudriaan zelfverzekerd: "Daar heb ik alle vertrouwen in."

De Truckrun 2019 wordt verreden op zaterdag 15 juni. Start en terugkomst is op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel.


Gezocht: liefhebbers van rommelmarkten

regio • Bent u iemand die alle rommelmarkten in de regio afstruint? Op zoek naar dat ene kunststukje tussen de kitsch, meubilair voor zoon-/dochterlief die op kamers gaat wonen of gewoon om lekker te snuisteren tussen de 'rommel'? Dan is Het Kontakt op zoek naar u. Voor onze (toeristische) uitgave Rondje Regio zoeken wij liefhebbers van rommelmarkten. Bent of kent u zo iemand, bel of mail dan met Marijke Verhoef, 06-23812131/m.verhoef@kontaktmediapartners.nl.