• Het team van tankstation De Boezem in Lekkerkerk.
• Het team van tankstation De Boezem in Lekkerkerk. Foto: aangeleverd

Tankstation de Boezem viert jubileum

lekkerkerk • Tankstation De Boezem is precies een kwart eeuw gevestigd op de locatie langs de Boezemweg in Lekkerkerk. Dat viert het tankstation komend weekend met een kortingsactie voor klanten.

Arie Verwoerd kan zich nog goed herinneren hoe in 1993 de eerste paal de grond in ging. "Het was een mooi moment, maar tegelijkertijd ook wel spannend of alles volgens plan zou verlopen."

Alles verliep voorspoedig en een jaar later kon het tankstation van start. Een paar jaar later kwam er een wasstraat bij en daar bleef het niet bij. Verwoerd: "We hebben steeds aanpassingen en vernieuwingen doorgevoerd. Dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het verhuren van aanhangwagens, de nieuwe wasmachines en de recent verbouwde shop zijn hier voorbeelden van."

Jaarkalenders

Vanwege het 25-jarig bestaan kregen klanten in december vorig jaar al een jaarkalender voor het nieuwe jaar uitgedeeld. Op de kalender zijn veel foto's van het bedrijf opgenomen. "Dit betreffen niet alleen foto's van de afgelopen 25 jaar", verklaart Verwoerd. "We hebben ook foto's uit de periode daarvoor gebruikt, toen mijn ouders en opa nog actief waren in de oliehandel. Tevens is een foto opgenomen van de huidige drie generaties." De jaarkalender viel goed in de smaak. "Onze klanten reageerden verrast en positief op de kalender. Het brengt altijd weer herinneringen boven."

De komende maanden besteedt De Boezem vaker aandacht aan het jubileum. Er staan volgens Verwoerd verschillende acties op het programma. "Komend weekend is de eerstvolgende actie al waarbij we een stevige korting geven op onze brandstoffen (zie advertentie in deze krant). Blijf ons volgen via Facebook, kranten, folders en andere media. Ook in 2019 staat ons team weer klaar voor de klanten."

q www.tankstationdeboezem.nl